Raumalla toimiva metallialan yritys Oy Lai-Mu Ab voi luottaa, että toiminta ei häiriinny sähkökatkoksista johtuvien ongelmien vuoksi. Vuosien varrella yhteistyöhön on kuulunut projekteja laidasta laitaan.

Lai-Mu valmistaa LM TRAC-monitoimikoneita ja työlaitteita sekä turvaohjaamoja erilaisiin työkoneisiin. Lai-Mulla on pitkät perinteet aina 60-luvun lopulta asti, Sähkö-Raumalla taas 70-luvun lopulta alkaen ja yhteistyötä yritykset ovat tehneet lähemmäs 30 vuotta. 

”Tuotannossamme on käytössä monenlaisia laitteita ja koneita, jotka kaikki tarvitsevat sähköä. Laitekannasta löytyy metallin laserleikkuria, CNC-sorvia, koneistuskeskusta ja robottihitsaussolua. Häiriötilan sattuessa nopea ja osaava toiminta on ensiarvoisen tärkeää,” kertoo Markus Miekanmaa, Lai-Mun toimitusjohtaja. 

Monipuoliset projektit alusta loppuun vahvalla osaamisella

Yhteisiä projekteja on tehty laidasta laitaan, Lai-Mun arkeen kuuluvat muun muassa jatkuvat muutosprojektit, joihin sisältyy aina sähkötöitä. Viimeisimpinä projekteina ovat olleet muun muassa Lai-Mun tuotannon sosiaalitilojen täysremontti sekä sähkökatkoksista johtuvien mahdollisten ongelmien ennaltaehkäiseminen. 

”Lai-Mu on vaativa asiakas, mutta luottaa meidän osaamiseemme ja kokemukseemme,” toteaa Toni Siivonen, Sähkö-Rauman toimitusjohtaja. 

Vahvan kumppanin kanssa yhteistyö on tehokasta ja vaativatkin ongelmat saadaan ratkaistua helpommin. Uusista ratkaisuista syntyvät innovaatiot parhaimmillaan kehittävät koko alan toimintaa. 

Syvä toimialatuntemus ja avoin viestintä ovat pitkän yhteistyön avaimet 

Leppäahon mukaan merkittävimpiä Sähkö-Rauman kanssa tehdyn yhteistyön hyötyjä ovat olleet vankka toimialatuntemus, minkä ansiosta yhteistyö on ollut nopeaa ja helppoa. Keskeistä onnistumiselle on ollut myös mutkaton viestintä; tarvittaessa jopa paikallisella Rauman murteella eli Rauma giälel. 

”Vahvoilla yhteistyökumppaneilla on suuri merkitys niin meille kuin asiakkaillemmekin, projektit etenevät suhdanteista huolimatta vakaasti ja tulevaisuuteen luottaen,” kiittelee Leppäaho.

Monen yhteisen projektin ja pitkään kestäneen yhteistyön ansiosta Sähkö-Rauma tuntee Lai-Mu:n toimintaympäristön erityispiirteet kuin omat taskunsa. 

”He tuntevat meidän järjestelmämme kuin omansa. Lieneekö syynä, että ovat he ne ovat alun perin suunnitelleetkin,” lisää Miekanmaa. 

Onnistunut yhteistyö koostuu suunnitelmasta, korkeasta ammattitaidosta sekä laadukkaista tuotteista, joiden lopputulemana on asiakaan toivomukset täyttävä kokonaisuus. 

”Meidän yrityksemme on saanut kaikki tarvitsemamme palvelut Sähkö-Rauman väeltä, eli osaamista heillä riittää hyvin monenlaisiin ja kokoisiin hankkeisiin,” kiteyttää Miekanmaa

Olisiko teilläkin tarvetta luotettavalle ja taitavalle sähköalan kumppanille? Ota yhteyttä! 

en_USEnglish