Kuinka voimme auttaa?

Sähkö-Rauma on yksi alueen monipuolisimmista sähköalan yrityksistä. Toimialojamme ovat sähköurakointi ja -suunnittelu sekä sähkötarvikkeiden myynti. Yrityksemme on perustettu vuonna 1979, joten meillä on vankka yli 40 vuoden kokemus sekä laaja asiakaskunta. Työllistämme tällä hetkellä noin 25 ammattilaista.

Asiakkaitamme ovat pääasiassa pien- ja keskisuuri teollisuus, liikeyhteisöt, julkishallinnon kohteet sekä yksityiset kotitaloudet.

Meiltä saat tarvittaessa kokonaisvaltaisen ratkaisun. Hoidamme suunnittelun sekä teemme sähköistykset teollisuuden tuotantolinjoille ja -koneille. Sähkötarvikkeet löydät kätevästi Nummenkadun varastomyymälästä, jossa autamme sinua valitsemaan  laadukkaat asennustarvikkeet tarpeesi mukaan. Meiltä voit tilata myös huolto- ja korjaustyöt!

Olemme myös Helo- ja Harvia -kiukaiden valtuutettu huoltoliike. 

Kuulumme maanlaajuiseen Salok-ketjuun, jossa itsenäisiä sähköasennusliikkeitä on noin 40 ja asennustyön ammattilaisia jo yli 1000. Salokin jäsenyritykset tekevät talotekniikan suunnittelu-, asennus- ja huoltotöitä. Kattavasti ammattinsa hallitsevalta huippuhenkilöstöltä sujuu pistorasian vaihto siinä missä teollisuuslaitosten vaativat prosessitkin.

Palvelu on meille ykkösasia, ja haluamme löytää sinulle parhaan ratkaisun.

Koulutamme ahkerasti henkilökuntaamme, ja sovellamme alan uusinta tekniikkaa. Jatkuva koulutus takaa korkean laadun ja toimitusvarmuuden alan uusissakin käänteissä.  

Ole yhteydessä haluamallasi tavalla, me palvelemme. Tule käymään, soita tai lähetä sähköpostia!

en_USEnglish